,,Încep școala echipați pentru că existăm noi și voi” - O clujeancă inimoasă a pregătit ghiozdane pentru peste 300 de copii nevoiași din Cluj - VIDEO


Școala începe mai frumos anul acesta pentru 320 de copilași fără posibilități din Cluj.

Clujeanca Rocsana Contraș, alături de alți voluntari a muncit săptămâni bune pentru a strânge, organiza și livra ghiozdane în peste 20 de sate. 

Pe lângă rechizite, le-a dus copiilor nevoiași și jucării educative și cărți.

Clujeanca este deja binecunoscută pentru acțiunile sale de voluntariat în zona Clujului dar și în Apuseni,  iar campaniile organizate de Rocsana au cu adevărat un impact semnificativ asupra comunităților vulnerabile.

,,Tragem linia pentru 320 de ghiozdane livrate în total și 20 de sate. Nu punem și cătunurile ce nici nu le găsim pe hartă. Azi punctual au fost 5 sate și aproape 100 de ghiozdane plus o mașină de puzzle, jucării educative, cărți de povești în română și engleză etc. 4 mașini pline! 320 de prunci încep școala echipați pentru că existăm NOI și VOI!

Aplaud asistentul social Vermesan Natalia-Maria ce a venit azi cu noi în teren, duminică fiind și sărbătoare. Are nu mai putin de 269 de copii în evidență. Încheiem azi o campanie ce a durat săptămâni întregi. Ne înclinăm până la pământ pentru fiecare efort în parte, pentru fiecare elev preluat!”, a transmis Rocsana pe pagina sa. 


Comentarii Facebook