Incident EXTREM de GRAV la Cluj-Napoca: Tânăr surprins astăzi inhalând substanțe interzise în plină zi, în stația de autobuz din Zorilor- VIDEO


Incident alarmant la Cluj-Napoca: Tânăr surprins inhalând substanțe interzise în plină zi, în stația de autobuz 

Un incident șocant a avut loc astăzi, în urmă cu aproximativ o oră, în jurul orei 16.00, în stația de autobuz Observatorului din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, spre direcția Mănăștur. Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost surprins inhalând substanțe interzise dintr-o pungă. Tânărul, care nu părea într-o starea bună, avea pantolii aproape căzuți de pe el și nu își făcea griji că este observat de cei din jur și de faptul că în stație erau și copii care așteptau autobuzul.

Martorii au fost șocați de scena desfășurată în plină zi, în condițiile în care era pli de oameni în jur: „Nu e ok ce se întâmplă, dar, din păcate, se întâmplă,” a spus pentru Știri de Cluj clujeanul care a filmat imaginile. Aceasta a adăugat că astfel de comportamente devin din ce în ce mai frecvente, generând îngrijorare în rândul comunității.

Situația este extrem de îngrijorătoare dacă s-a ajuns ca ziua, la 16.00, să aibă loc astfel de incidente, într-un loc aglomerat, în care sunt și copii. Consumul de droguri în spațiile publice afectează nu doar persoanele implicate, ci și comunitatea din jur. 

Fără îndoială,  este necesară o mai bună supraveghere a stațiilor de autobuz și măsuri mai stricte pentru a combate consumul de drogur, mai ales în locuri publice.

Comentarii Facebook