Incident halucinant în Ardeal! Un bărbat a incendiat camera în care se aflau copiii și soția acestuia. Femeia se află în stare gravă


Un incident șocant a avut loc luni, 5 august, în localitatea Nepos din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui conflict spontan între doi soți. Un bărbat a aruncat cu benzină în camera în care erau soţia sa şi cei trei copii ai săi, după care a dat foc. 

În urma evenimentului, femeia a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la UPU Târgu Mureș, iar după ce va fi stabilizată va fi transportată la un spital de specialitate din București. Aceasta ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. 

Din primele verificări rezultă că, pe fondul unui conflict spontan (neînţelegeri cu soţia), un bărbat, de 42 de ani, ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soţia şi cei 3 copii, după care ar fi dat foc. Soţia, bărbatul şi unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigaţi de către echipajele medicale”, au informat reprezentanții IPJ  Bistriţa-Năsăud. 

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere a incendiilor, două echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple și două elicoptere SMURD. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, pentru violenţă în familie, raportat la tentativa de omor calificat.

În funcție de aspectele ce vor fi stabilite la fața locului, se vor dispune și alte măsuri. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la tentativa la infracțiunea de omor calificat”, mai spune sursa citată.

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Bistrița a precizat că, în urma evenimentului, trei persoane au suferit arsuri. 

Astfel, o femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

O a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost adusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare reprezentând 20% din suprafaţa corpului, fiind stabillizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa urmează să ajungă şi un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală (faţă, membru superior stâng şi membru inferior stâng). Acesta va rămâne internat pe Secţia Chirurgie Generală a SCJUB”, a precizat Florin Lazăr, purtătorul de cuvânt al SCJU Bistrița.

Comentarii Facebook