Incident într-un autobuz CTP din Cluj-Napoca. Trei tineri au fost dați afară după un schimb de replici cu șoferul: ,,Să nu vă dau niște capace” - VIDEO


Un eveniment mai puțin plăcut a avut loc într-un autobuz CTP, între șofer și un grup de tineri, în data de 3 august. Incidentul s-a petrecut într-un mijloc de transport comun, care circulă pe linia 24, în timp ce staționa în stația de la Sora. 

Un grup de tineri a fost scos afară din autobuz, de către șofer, după ce ar fi fost recalcitranţi. Nu se știe motivul exact pentru care cele trei persoane implicate au fost date afară din autobuz. Însă după un schimb de replici acide cu șoferul CTP,  grupul s-a îndreptat către unul dintre geamurile autoturismului și au arătat semne obscene înspre un pasager. 

Videoclipul a fost publicat pe o rețea de socializare, iar clujenii au dezbătut incidentul în secțiunea de comentarii. 

,,Aceștia sunt viitori adulți de mâine. Obrăznicia e fără limite ! Și în zona Minerva e plin de ei de nu îți vine a merge la cumpărături. Ori cerșesc,ori duc sticle la reciclat,ori pur și simplu stau pe bănci,” a comentat un bărbat.

,,Locuiesc în pădurea de La Terenuri din Mănăștur. Efectiv fac dezastru și se bat între ei. Sunt mai bine de 30 de persoane,” a răspuns un clujean. 

,,Politia Locala Cluj-Napoca, Poliția Municipală Cluj, aștept să văd sancțiuni pentru acest incident. Aștept să văd că s-au luat măsuri contra acestor infractori. Până unde merge toleranța și înțelegerea pentru ei,” a scris un utilizator.


Comentarii Facebook