Sambata 26 Octombrie

Incident periculos astăzi în Cluj: Un copil a fost la un pas să fie lovit de o mașină pe trecerea de pietoni/ Șoferul a plecat nepăsător mai departe VIDEO


Un incident care ar fi putut avea consecințe tragice a avut loc astăzi la prânz, în apropierea magazinului Leroy Merlin din Cluj-Napoca, zona IRA . Un șofer aflat pe banda a doua a refuzat să oprească la trecerea de pietoni, în ciuda faptului că mașina de pe banda întâi se oprise pentru a acorda prioritate unui copil.

Copilul începuse deja traversarea străzii, dar la jumătatea drumului s-a speriat de viteza mașinii care se apropia pe banda a doua. Din fericire, a reușit să se oprească la timp și nu a fost lovit, însă momentul ar fi putut avea un deznodământ mai grav decât sperietura.

Imaginile arată că șoferul de pe banda întâi respectase toate regulile de circulație și aștepta ca pietonul să traverseze. Cu toate acestea, șoferul aflat pe banda a doua a ignorat complet situația, punând în pericol viața copilului.

Autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să fie atenți la trecerile de pietoni și să respecte regulile de prioritate, pentru a evita astfel de situații periculoase. Pentru situații de acest fel, șoferii riscă să rămână fără permis.

Comentarii Facebook