Marti 17 Septembrie

Incident șocant în prima zi de școală în Cluj-Napoca. Un elev a fost fugărit cu un cuțit de un tânăr la Iulius Mall


Un incident neplăcut a avut loc în zona Iulius Mall, ieri, 9 septembrie, după festivitatea de deschidere a noului an școlar. Mai exact, a fost vorba despre o neînțelegere între doi minori, unul dintre aceștia fugind cu un cuțit după celălalt tânăr.

După ce incidentul a fost aplanat de către oamenii de ordine, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și a identificat un tânăr asupra căruia au găsit un cuțit. Oamenii legii sunt în căutarea celuilalt tânăr implicat în incident. 

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat

,,La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au fost sesizați despre un posibil incident între doi minori, în incinta unui centru comercial de pe Strada Alexandru Vaida Voevod, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o neînțelegere, între doi tineri.

Unul dintre cei doi, a fost condus la secția de poliție pentru continuarea verificărilor, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor-înțepător, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Celălalt tânăr, nu a fost găsit la fața locului, fiind continuate verificările pentru stabilirea identității acestuia.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc incidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun,” a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook