Incident ȘOCANT la locul de joacă dintr-un mall din Cluj! Adolescent acuzat că a abuzat copilași, imobilizat de un părinte, până a venit poliția


Adolescent, acuzat că ar fi ABUZAT  mai mulți copilași, la un loc de joacă din Cluj! Un tătic l-a imobilizat și a sunat la poliție:  ,,E tragic”


Incident la locul de joacă dintr-un mall din Cluj – Un tânăr acuzat de agresarea unor copii, imobilizat de un părinte


Incidentul foarte grav a avut loc în incinta unui malll din Cluj, sâmbătă seara, în jurul orei 19:30, la locul de joacă. Un tătic susține că și-a lăsat cei doi copii la locul de joacă, în grija soacrei în jurul orei 18:30. Când a revenit, copilul cel mare, în vârstă de 5 ani l-a anunțat că se teme de un ,,băiat mai mare".

Bărbatul a explicat pentru Știri de Cluj cum copilul i-a povestit că într-o zonă, unde teoretic ar trebui să aibă acces doar copiii, a dat peste un băiat care l-a atins în zona intimă și i-a făcut propuneri indecente. Alarmat, bărbatul a plecat imediat în căutarea individului, un adolescent de 17 ani, pe care l-a găsit și l-a imobilizat, după care a sunat la poliție.

,,El mai era cu un băiat de 12 ani care făcea la fel aceleași treburi. Este o zonă a spațiului de joacă unde nu se vede. Era ascuns într-un tub, un fel de tobogan, am urcat acolo după ce copilul mi-a spus că îi e frică de un ,,băiat mare". M-am urcat acolo, l-am scos afară, a încercat să fugă și l-am imobilizat și am chemat Poliția.

A venit poliția pe loc, l-au identificat. Copilul mi-a arătat toate gesturile pe care i le-a făcut. Copilul mi-a spus că l-a lins cu limba pe față, și l-a atins în zona intimă, cine știe ce a mai încercat", a explicat tăticul pentru Știri de Cluj.  

Copilul clujeanului nu ar fi fost singurul agresat, o altă victimă prădătorului ar fi și un alt copilaș de 4 ani.

,,Mai era o familie cu un copil, celălalt copil nu a spus prea multe pentru că îi era frică. Noi mai știm o mămică care anul trecut a pățit același lucru tot acolo, în spațiul de joacă, folosind același ritual, aceleași propuneri indecente. E tragic ce s-a întâmplat acolo, cine știe câți copii au fost abuzați", ne-a explicat tăticul.

Bărbatul vrea acum dreptate pentru copilul său și cere expicații.

,,Avea 17 ani, nu avea ce căuta într-un spațiu de joacă ascuns între tobogane. Când am întrebat fetele de la recepție nimeni nu știa nimic. Ei zic că era aparținător și nu era angajat. El era într-o zonă de joacă în care scrie clar că au voie doar copiii sub 8 ani. Sunt camere peste tot", a explicat tăticul.

Bărbatul spune că a depus plângere la Poliție. Știri de Cluj a cerut și un punct de vedere oficial de la IPJ Cluj în legătură cu acest caz. Când vom primi mai multe informații le vom publica.

UPDATE: Ce spune poliția despre incident

„La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin apel 112, despre o agresiune sexuală ce ar fi avut loc într-o zona publică din municipiul Cluj-Napoca. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că, un minor de 17 ani, ar fi manifestat acte de natură sexuală asupra unui un alt minor. Polițiștii au demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook