Duminica 8 Septembrie

Incident șocant la un târg de vechituri din Cluj! Un bărbat s-a stins subit din viață. Medicii s-au luptat să-l resusciteze, însă fără rezultat


Un bărbat a murit subit în timp ce se afla la un târg de vechituri din Câmpia Turzii.

Martorii spun că bărbatului de 68 de ani i s-ar fi făcut rău și s-ar fi prăbușit la pământ, de pe scaunul pe care era așezat.

Medicii au intervenit de urgență încercând să-l resusciteze, însă fără rezultat, fiind declarat decesul, potrivit turdanews.ro.

Incidentul a avut loc vineri dimineața în jurul orei 9 iar bărbatul era cel mai probabil în piață în calitate de vânzător. 

,,La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 09.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi un bărbat inconștient, căzut la nivelul solului.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică și din cadrul Serviciului De Ambulanță.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 68 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, ar fi acuzat stări de rău, iar la scurt timp ar fi căzut la pământ.

Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat.”a transmis IPJ Cluj pentru sursa citată.

Momentan se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Comentarii Facebook