Inconștiență în trafic! Camionetă plină ochi cu bușteni neasigurați, surprinsă pe un drum din Cluj


Inconștiența șoferilor nu are limite! Un clujean care circula pe DN1-E60 spre Huedin a surprins în trafic o camionetă plină ochi cu bușteni.

Problema este că lemnele nu au fost asigurate în niciun fel, iar pericolul la care sunt expuși șoferii este unul major. 

Fotografia cu autoutilitara a fost publicată pe rețelele de socializare, iar internauții l-au sfătuit pe autorul postării să anunțe poliția până nu se întâmplă o tragedie. 

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis că s-au autosesizat, după ce au văzut fotografia cu autoutilitara, iar polițiștii au depistat vehiculul în trafic. 

Astfel, camioneta a fost depistată vineri, 30 august, în jurul orei 14:45, în localitatea Ciucea. La volan se afla un tânăr de 25 de ani care a fost sancționat pentru nerespectarea regulilor privind transportul de marfă, respectiv neasigurarea acestuia.

La data de 30 august a.c., în urma unor imagini apărute în mediul online, publicate pe un grup de socializare, în care o autoutilitară transporta material lemnos, neasigurat, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au demarat verificări pentru depistarea vehiculului și luarea măsurilor legale.

Astfel, în jurul orei 14.45, polițiștii au depistat autoutilitara pe DN1 E60, în localitatea Ciucea, condusă de un tânăr de 25 de ani.

Cu privire la proveniența materialului lemnos, s-a constatat că acesta deținea avizul necesar în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De altfel, pentru nerespectarea regulilor privind transportul de marfă, respectiv neasigurarea acestuia, polițiștii au aplicat măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook