Sambata 5 Octombrie

INCONȘTIENȚĂ INCREDIBILĂ! Au dat drumul circulației pe traseul Raliului Clujului, care nu se terminase VIDEO

 

Inconștiență totală! Au dat drumul circulației la mașini, dar raliul Clujului încă nu se terminase. O mașină din concurs care luase foc, era să intre în șoferul care a trimis imaginile Știri de Cluj 

Se pare că autoritățile sau organizatorii au făcut o eroare care putea costa viața pe cineva. În timp ce încă erau pe traseul raliului mașini care participau la cursă, au deschis circulația pe un tronson de drum.

Un șofer ne-a scris pe adresa redacției Știri de Cluj ce a experimentat în localitatea Stolna, județul Cluj:

”Foarte periculos din partea celor de la Raliul Clujului”. De față cu organizatori, jandarmi si safety car, circulația a fost deschisă publicului, în timp ce pe traseu încă erau mașini care concurau. Dacă nu il vedeam în retrovizoare la timp și să trag dreapta, intra in noi (eu eram ultimul din coloană). Din fericire concurentul a oprit langă noi, după care a continuat să iși facă loc printre mașini, pentru că luase foc. (probabil datorită faptului că a oprit complet (și foarte brusc), iar temperatura la frâne era deja foarte ridicată de pe traseu).. De notat este faptul că au fost câteva mașini care au pornit și în direcția opusă”, ne-a povestit șoferul care era să fie lovit de mașina aflată în concurs la Raliul Clujului.

Screenshot 2024-06-23 185818.png

Comentarii Facebook