Vineri 20 Septembrie

VIDEO Un autobuz intrat pe contrasens era să producă o tragedie pe un drum din Cluj. O mașină a evitat în ultima clipă accidentul


Un eveniment rutier care se putea termina tragic s-a întâmplat pe un drum județean din Cluj, pe raza localității Aghireșu, ieri, 28 august, în jurul orei 20:00. 

Mai exact, șoferul unui autobuz încărcat cu pasageri a intrat pe contrasens, pierzând controlul autovehiculului. Mașina de pe sensul opus a fost obligată să iasă de pe partea carosabilă în decor pentru a evita un potențial accident rutier.

Camera de bord a unui participant la trafic a captat momentul, iar posesorul a publicat videoclipul pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor din Cluj. 

Update: 

Șoferul autobuzului în vârstă de 61 de ani a primit o sancțiune contravențională și suspendarea permisului pe o perioadă de 60 de zile. Conducătorul autoturismului care a ieșit în decor are 29 de ani. 

,,La data 28 august a.c., în jurul orei 14.00, pe sectorul de drum DJ108C, pe direcția DN1 către localitatea Aghireșu, conducătorul unui autocar, de 61 de ani, din județul Vâlcea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, determinând conducătorul unui autoturism, de 29 de ani, să părăsească partea carosabilă pentru evitarea coliziunii.

Pe numele bărbatului de 61 de ani, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, iar ca măsură complementară suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile," a transmis IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook