Duminica 8 Septembrie

Inconștiența la volan! Șoferul evită la mustață impactul frontal cu o dubă ce depășește coloana la intrarea în sensul giratoriu din Apahida-VIDEO

Nu mai este nicio surpriză că o mulțime de șoferi nu mai respectă regulile de circulație. Dar cel din acest video merită de-a dreptul, nu să rămână fără permis câteva luni, cum i-a urat cel care a reușit să evite accidentul, ci de-a dreptul să  nu mai aibă permis deloc pentru astfel de acțiuni inconștiente. Soferul care a filmat se indrepta spre sensul giratoriu la ieșirea din Apahida spre Jucu.

Dar imediat când a ieșit din sensul giratoriu în fața lui i-a apărut o dubă cu număr de Maramureș sau după cuma descris acesta situația: ”Când dai bot în bot cu boul”! Este inexplicabil cum șoferul dubei nu a anticipat că vin mașini din sensul opus. Acesta intrase pe contrasens și depășea toată coloana de mașini ce aștepta să intre în sens. 

”Ti-aș lua permisul pentru câteva luni!” i-a transmis acesta, după ce a postat filmulețul pe rețelele de socializare. Nu a scăpat, însă nici el de criticile celor care au comentat la postare pentru modul în care a schimbat benzile. 

Deși astfel de imagini apar tot mai des în spațiul public, nu se observă nicio schimbare în bine în maniera de de a conduce. Vă reamintim că este extrem de important să conducem responsabil și să respectăm regulile de circulație pentru siguranța noastră și a celor din jurul nostru. Este îngrijorător să vezi astfel de acțiuni inconștiente pe șosele, care pun în pericol vieți nevinovate.

Comentarii Facebook