Indiferență la cu totul alt nivel pentru un șofer cu numere de Cluj. Și-a parcat mașina pe două locuri pentru persoane cu dizabilități: ,,Fără rușine”


Parcările nesimțite, lipsite de respect pentru alți cetățeni sau persoane defavorizate, sunt la ordinea zilei în Cluj-Napoca. Un astfel de caz a fost publicat și astăzi pe o rețea de socializare. 

De această dată, o mașină de tip Range Rover, cu numere de Cluj, a fost surprins în parcarea magazinului Metro din oraș. 

Șoferul nu s-a deranjat deloc când și-a parcat mașina, deoarece aceasta a fost lăsată nu pe unul, ci pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilități. Mai mult decât atât, poziția în care a fost lăsat autoturismul denotă că șoferul nu a ținut cont nici măcar preț de o secundă de persoanele care ar putea să aibă nevoie de acele locuri. 

Conform legislației din România, parcarea necorespunzătoare pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități se sancționează cu amenzi considerabile. Totuși, educația și conștientizarea publicului cu privire la importanța respectării acestor reguli rămân esențiale pentru prevenirea unor astfel de incidente.


Comentarii Facebook