Vineri 20 Septembrie

Îndrăgitul actor clujean Bob Rădulescu caută stăpân pentru un cățel găsit în stradă: „Îl livrez personal în Cluj, azi, cu zgardă și cu drag”


Îndrăgitul actor clujean Bob Rădulescu a lansat un apel emoționant pe rețelele de socializare pentru a găsi un stăpân unui cățel pe care l-a găsit rătăcind pe străzile din cartierul său. 

Bob Rădulescu spune că îl va aduce pe cățelul „botezat” Bruno, personal, într-o casă iubitoare. 

„Bine că am frâne bune la mașină și n-am trecut peste flocea ăsta care se plimba pierdut prin mijlocul străzii pe la mine prin cartierul ăsta de dealuri și terenuri virane.

E băiețel, n-are zgardă, n-are cip, e de rasă pură stradală, mix de cosmopolitan și  adaptabilitate, dar e o bucurie  jucăușă și musai că există cineva care se uită în ochii lui și zice: pe ăsta-l vreau, e un semn!!!

La ce față are și privire și culoare, cred că îl cheamă Bruno! Îl livrez personal în Cluj azi cu zgardă și cu drag și cu un sac de mâncare, l-am luat în mașină mai devreme să-l duc la adăpost și numa' mi-o plâns pe drum, în brațe, parcă-mi zicea să nu-l duc acolo că nu-l mai ia nimeni niciodată și mai bine încerc bunătatea Facebook-ului într-o zi de vară de duminică.

De mâine poate fi deparazitat sau vaccinat sau fiecare ce vrea și poate cu el.

Repet, e în Cluj, îl aduc eu personal, dar vă rog să vă legați cu el la cap și la suflet doar cei care știți ce înseamnă viața cu un animal. Mulțumesc!”, a transmis Bob Rădulescu, pe o rețea de socializare.

Comentarii Facebook