Institutul de Medicină Legală confirmă cauza tragediei de la Cluj. Trei persoane au fost găsite fără suflare lângă o piscină


Surse apropiate anchetei precizează că există confirmarea oficială din partea Institutului de Medicină Legală cu privire la tragedia de la Cluj în urma căreia au murit trei persoane: un fost director de bancă și economist apreciat, Ovidiu Mureșan (46 de ani) și părinții săi.

Această variantă a fost vehiculată de polițiști de la început, când au găsit cele trei persoane decedate lângă piscina gonflabilă.

Ovidiu Mureșan, fost director de bancă, era economist, nu era căsătorit și nu avea copii. Majoritatea timpului și-l petrecea alături de părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani, care au murit și ei în acest tragic accident. Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112 după ce nu a reușit să ia legătura telefonic cu membrii familiei Mureșan. Incidentul s-a petrecut marți, 18 iunie, în cursul serii.

Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață, lângă o piscină gonflabilă. Scenele descriu o tragedie cumplită: cei trei membri ai familiei - fiul de 46 de ani și părinții săi de 74 și 76 de ani - și-au găsit sfârșitul într-un mod teribil.

Aceștia s-au electrocutat pe rând din cauza unei instalații electrice improvizate, spun sursele apropiate anchetei care au văzut rezultatele IML. 

Vezi și: Detalii despre modul groaznic în care s-a produs tragedia familiei din Cluj care s-a electrocutat. Bărbatul de 46 de ani a fost director de bancă

Comentarii Facebook