Duminica 8 Septembrie

Intervenție inedită pentru pompierii clujeni: Un porumbel a rămas prin sub streașina unei locuințe din Florești Cluj/ Pompierii îl transportă la USAMV


Porumbel prins la streasina unei locuințe din Florești- o intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor clujeni care au reușit să îl elibereze

Astăzi, în Florești, din județul Cluj, a avut loc un incident inedit, care i-a surprins pe locuitorii din zonă. Un porumbel curios și-a găsit drumul pe streasina unei locuințe din cartierul rezidențial, unde a rămas blocat.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, deoarece porumbelul părea să nu poată pleca singur din locul unde s-a prins. Pompierii clujeni au fost cei care s-au deplasat la fața locului și au reușit să îl elibereze în urmă cu câteva minute. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Cluj au declarat pentru Știri de Cluj

”Au acționat două echipaje de pompieri de la Punctul de Lucru Florești și Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Porumbelul este transportat acum la USAMV de echipajul de pompieri” 

Locuitorii din Florești au rămas impresionați de această întâmplare neobișnuită, iar unii dintre ei au povestit cum au încercat să ajute porumbelul până la sosirea specialiștilor. 

Autoritățile recomandă locuitorilor să anunțe imediat serviciile de intervenție în cazul în care întâlnesc astfel de situații, pentru a asigura siguranța animalelor sălbatice și a preveni orice incidente neplăcute în viitor.

Comentarii Facebook