Marti 17 Septembrie

„Întindeam haine în balcon când am văzut covorul. Am țipat” - Bărbat din Cluj, terorizat de vecinul care-și scutură covoarele pe geam


Un bărbat din municipiul Cluj-Napoca este terorizat de vecinul de la etajul superior, care și-a format un obicei din a scutura covoarele de la geam. 

Praful și mizeria ajung direct în balconul clujeanului revoltat, pe hainele proaspăt spălate. El a relatat că a încercat să-i atragă atenția vecinului său, însă nu a reușit niciodată să aibă o discuție fermă în care să-și expună nemulțumirile. 

Nu știu cum să rezolv problema asta, poate a mai pățit cineva și a reușit. Vecinul de deasupra își scutură toată mizeria din covoare pe geamul de la balcon.

Apartamentele sunt predispuse la mucegai și trebuie aerisite zilnic, niciodată haine uscate în casă etc. (avem aparat care măsoară umiditatea, the whole shabam). De mai multe ori i-am văzut și i-am rugat să nu o mai facă.

Astăzi întindeam haine în balcon când iar am văzut covorul. Am țipat „te rog, nu mai scutura, că am haine la uscat”, nimic. Scot capul pe geam și mai zic o dată, se uită la mine în ochi și continuă mormăind că ce treabă are el.

Omul meu își mai aduce vreo două covoare și continuă. Așa că nu par genul de oameni cu care să te înțelegi.

Eu nu îmi scutur covoare pe geam pentru că știu că e necivilizat să faci asta, dar stau și mă gândesc dacă există vreo regulă legată de așa ceva sau doar e ceva nescris că nu e frumos să faci.”, a relatat un clujean pe rețelele de socializare. 

Comentarii Facebook