Sambata 28 Septembrie

Jaf în plină zi în centrul orașului Cluj-Napoca! Doi infractori cu cagule au intrat peste un clujean, chiar în casa acestuia


Un clujean a apelat în cursul dimineții la 112 pentru a cere ajutor, după ce doi infractori mascați i-ar fi pătruns în casă, pentru o tentativă de jefuire

Acesta s-a luptat cu cei doi și a strigat după ajutor, moment în care agresorii au decis să abandoneze și au fugit.

Clujeanul, care locuiește în zona centrală, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Se pare că scopul jafului ar fi fost un portofoliu de criptomonede pe care clujeanul l-ar deține.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru Știri de Cluj:

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 08.52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în cursul aceleiași dimineți în imobilul în care locuiește.

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, iar din primele verificări efectuate a reieșit faptul că persoana vătămată ar fi fost agresată de către cele două persoane, iar în momentul în care a strigat după ajutor, acestea au fugit.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În aceste momente sunt efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Vezi și 

Un milionar în criptomonede și posesor de mașini de lux - victima jafului de azi din centrul Clujului

Comentarii Facebook