Sambata 5 Octombrie

Jaf la Cluj-Napoca. Doi tineri au furat bijuterii de 15.000 de lei/O fată de 16 ani a fost implicată, anunță polițiștii clujeni - VIDEO


Jaf la Cluj-Napoca! Polițiștii clujeni au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la imobile situate în municipiul Cluj, într-un dosar penal care vizează infracțiunea de furt.

„La data de 5 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la imobile situate în municipiul Cluj, într-un dosar penal care vizează infracțiunea de furt.

FOTO 2 (1).jpg

În fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 20.30, două persoane ar fi sustras dintr-o societate bijuterii în valoare de 15.230 de lei.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj, cele două persoane bǎnuite de comiterea infracțiunii, o minoră de 16 ani și un tânăr de 19 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, au fost identificați”, transmite IPJ Cluj. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri provenite din comiterea infracțiunilor cercetate, fiind astfel recuperat în totalitate prejudiciul cauzat.

Comentarii Facebook