Duminica 8 Septembrie

Jaf la o firmă din Cluj! Trei hoți au forțat ușa de acces și au furat unelte de 10.000 de euro


Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au dat o spargere în Tăuți, județul Cluj. Hoții au forțat ușa de acces a unui container care aparținea unei firme de unde au furat diverse unelte. Paguba s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro. 

,,În fapt, în cursul dimineții de 6 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada 5/6 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un container metalic aparținând unei societăți comerciale, situat în localitatea Tăuți, de unde ar fi sustras 3 aparate de sudură, un ciocan demolator, un rotopercutor, un compactor, dar și alte unelte electrice, toate fiind estimate la o sumă de aproximativ 10.000 de euro.”, transmite IPJ Cluj.

Aceștia au fost găsiți într-o comună din Sibiu, loc în care au găsit și uneltele furate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. 

,,Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere pe numele a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, depistați în comuna Sânger din județul Mureș.”, transmite IPJ Cluj.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de cercetați  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comentarii Facebook