Vineri 20 Septembrie

Jaf la o sală de jocuri de noroc! Bărbat din județul vecin, căutat de poliție după ce a agresat o femeie și a furat o sumă importantă


Un bărbat din Baia Mare, județul Maramureș, este căutat de polițiști după ce a încercat să agreseze sexual o angajată a unui cazinou din centrul oraşului. Tânăra de 23 de ani s-a luptat cu agresorul minute în șir, reușind să scape, într-un final, din ghearele acestuia. 

Supărat că nu a reușit să-și ducă planul la capăt, bărbatul a furat 7500 de lei din cazinou și s-a făcut nevăzut.

Bărbatul a petrecut aproape întreaga noapte în cazinou și, în momentul în care a rămas singur cu o angajată de 23 de ani, a încercat să o violeze. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum individul se apropie de femeie şi o trânteşte la pământ, încercând să o agreseze sexual. Lupta dintre cei doi a durat mai bine de un minut. 

Din fericire, tânăra a reușit să se lupte cu bărbatul și să scape, apoi a sunat la 112.

Înainte să ajungă polițiștii, bărbatul i-a furat suma de 7500 de lei, apoi a fugit.

În noaptea de 8 august a.c., la ora 02.29, Poliția Municipiului Baia Mare a fost solicitată să intervină prin intermediul S.N.U.A.U. 112 la o sală de jocuri de pe strada Progresului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat o tânără de 23 de ani care, în calitate de angajată, ar fi fost agresată de un client. Ulterior, ar fi sustras aproximativ 7.500 de lei, părăsind incinta sălii de jocuri.

Polițiștii efectuează cercetări specifice, sub coordonarea procurorului de caz, pentru depistarea persoanei bănuită de comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea luării măsurilor legale care se impun.”, au informat reprezentanții IPJ Maramureș. 

Comentarii Facebook