,,Jaful secolului” la Cluj. Un vârstnic a furat o placă cu roți:,,Atunci când a intrat, se sprijinea de un baston, când iese, e în stare să care greutăți”


O familie din Cluj care își transporta diverse lucruri de la mașină în apartament, cu ajutorul unei plăci cu roți, a avut parte de o surpriză neplăcută, ieri, 29 iulie.

În timpul în care soțul se afla în apartament pentru a aranja o parte din lucruri, lăsând placa cu roți la intrarea în bloc, aceasta a fost furată de către un bărbat.

,,Vineri, soțul meu a mutat niște lucruri la etaj și s-a folosit de placa lui cu roți pentru a duce lucrurile de la mașină în scară. Până a dus un obiect la etaj, domnul din imagine și-a însușit placa. Se vede pe imaginile de la camerele de supraveghere. Poate totuși domnul se răzgândește și ar dori să ne înapoieze placa cu roți,” a transmis clujeanca pe o rețea de socializare. 

Femeia a publicat imaginile surprinse de o cameră de vedere din interiorul blocului, în speranța că placa va ajunge din nou în posesia lor.

,,Ce mult bine i-a făcut placa! Atunci când a intrat, se sprijinea de un baston; când iese, e în stare să care greutăți,” a comentat un utilizator.

Incidentul s-a întâmplat în cartierul Grigorescu, pe strada Hațehg.


Comentarii Facebook