Jandarmul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Cluj urma să se căsătorească anul viitor. Adrian a pierit nevinovat din cauza unui șofer


Tânărul care a decedat în tragicul accident din 5 iulie era jandarm, avea doar 25 de ani și urma să se căsătorească anul viitor. Un şofer, care nu a acordat prioritate, a intrat în plin într-un autoturism, care la rândul său a ricoșat pe contrasens în motocicleta pe care se afla Adrian.

Tânărul se afla pe motocicletă, în zona localității Bunești, moment în care a fost accidentat de o mașină, suferind multiple traumatisme. Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. 

„Motociclistul, un bărbat de aproximativ 25 de ani, prezenta multiple traumatisme și a fost transportat în stare de inconștiență la spital de către o ambulanță SAJ. De asemenea, a mai primit îngrijiri medicale o femeie de aproximativ 30 de ani. Ulterior, paramedicii SMURD au transportat-o la spital”, anunța ISU în ziua tragediei. 

Vestea morții sale i-a întristat pe colegii săi, dar și pe cei apropiați. Tânărul urma să se căsătorească anul viitor. Nu a mai apucat însă.

,,Mult prea devreme, destinul unui tânăr jandarm clujean s-a frânt brusc, în cursul zilei de luni, 5 august 2024. 

Colegul nostru, Csupe Adrian și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut în apropierea municipiului Gherla.

Suntem cu sufletele alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și multă putere pentru a depăși această grea încercare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Jandarmeria Cluj. 

Comentarii Facebook