Sambata 19 Octombrie

La Cluj NU mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare în etapa a doua. Voiculescu: „Lucru îmbucurător din perspectiva că oamenii își doresc vaccinarea”


Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a anunțat sâmbătă dimineașa că în Capitală și în Cluj-Napoca nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare în acest moment, în etapa a doua.

Nu mai sunt locuri disponibile la București și la Cluj. Lucru îmbucurător, din perspectiva faptului că oamenii își doresc vaccinarea. Problemele noastre acum sunt diferite, nu avem destul vaccin. Dar în afara UE, de pildă în Japonia, vaccinul ar putea ajunge doar în martie. Lucrurile acestea care țin de logistică trebuie discutate cu MApN. Soluția va fi relocarea de doze și alocarea suplimentară odată cu sosirea unor noi doze în țară. Am încercat să spun și public că problema noastră în acest moment e cantitatea limitată de vaccinuri pe care o avem la dispoziție. Problema de fond este asta: sunt mult mai mulți oameni care vor să fie vaccinați față de numărul vaccinurilor posibile”, a declarat Voiculescu, sâmbătă dimineața, la Știrile ProTV.

Comentarii Facebook