Larisa, o fetiță de 8 ani din Cluj care își ajută tatăl bolnav, nu a fost niciodată în vacanță și își dorește să vadă marea


În timp ce pentru mulți copii vacanța înseamnă călătorii în locuri deosebite, există și copii în Cluj care își doresc doar să vadă marea pentru prima dată. Acesta este și visul Larisei, o fetiță de 8 ani din comuna Mihai Viteazu. Crescută cu dificultate de tatăl ei bolnav, Larisa nu a avut niciodată ocazia să meargă în vreo vacanță. Cu toate acestea, ea pictează, își ajută tatăl și a reușit să fie premiantă la școală.

Bărbatul o crește singur de când s-a născut, după ce mama fetiţei i-a abandonat. Tatăl are mai multe probleme de sănătate, așa că pentru moment nu mai poate lucra. Cei doi se descurcă doar cu ajutorul social și cu alocația fetiței, potrivit stirileprotv.ro.

„A terminat întâia, a terminat bine. Eu fac totul. Am noroc că știu să fac de mâncare, curățenie. Am învățat. Când iau banii.. Eu nu beau, nu fumez. Mă duc, cumpăr ce trebuie. Pun la frigider, la cămară. Fac mâncare, câte o oală de zamă, două-trei zile nu avem treabă”, spune tatăl fetei.

Casa în care locuiesc are nevoie de reparații. Când plouă se infiltrează apa prin acoperiș, iar un perete stă să cadă. Orice ajutor e binevenit pentru că tatăl să poată renoveze casa până la iarnă, notează sursa citată. 

RO90BTRLRONCRT0CJ2435101, Titular cont: MOLDOVAN LARISA-ELENA-MARIANA.

Comentarii Facebook