Vineri 20 Septembrie

Locuințele clujenilor din Mărăști, invadate de gândaci negri de canalizare: „Vin prin canalizare și ies prin scurgeri în apartamente”


O femeie care locuiește în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca susține că străzile Aurel Vlaicu și Dâmboviței sunt invadate de gândaci negri de canalizare.

Clujeanca a relatat că în blocul în care locuiește a fost făcută o dezinsecție profesională, însă gândacii au reapărut după puțin timp. 

În zona străzilor Aurel Vlaicu și Dâmboviței sunt foarte mulți gândaci negri de canalizare. La blocul V5 am luat măsuri, am făcut dezinsecție profesională, dar încă vin gândaci prin canalizare și ies prin scurgeri în apartamente.”, a semnalat o clujeancă. 

Insectele intră în apartamentele oamenilor prin conductele de scurgere din băi sau bucătării și sunt active în special pe timpul nopții. 

Anul acesta, locuitorii din municipiul Cluj-Napoca au fost puternic deranjați de diferite insecte. Fie că vorbim de gândaci, ploșnițe, tânțari sau tigrul platanului, oamenii s-au simțit fără apărare în fața insectelor. 

Invazia insectelor ar fi generată de temperaturile foarte ridicate din această vară care au făcut ca insecticidele să nu mai aibă același efect, iar gândacii, ploșnițele și țânțarii să se înmulțească mai repede.

Comentarii Facebook