Miercuri 18 Septembrie

Locuitorii din Florești, terorizați azi-noapte de manelele date la maxim de un vecin iubitor al genului/ Muzica a bubuit în boxe: „Rușine să vă fie!” VIDEO


Locuitorii mai multor blocuri din Florești, județul Cluj, sunt la capătul răbdării după ce un vecin a dat manele la maximum în miez de noapte, tulburând liniștea întregului cartier. Oamenii se plâng că nu pot dormi din cauza muzicii asurzitoare. „Oamenii vin acasă obosiți din lucru, copiii nu pot dormi! Și nimeni nu face nimic!” a scris revoltat un locatar.

Situația a luat amploare pe Facebook, mulți vecini venind cu soluții, unele serioase, altele ironice. Un comentator a scris: „Simplu, scoți siguranța și se face liniște totală”. Însă, alții au fost mai critici, îndemnând la calm și la soluții mai pașnice. „Sunați la poliție”, a propus o femeie, în timp ce un alt locatar a fost mult mai direct: „Dacă nu-ți convine, mută-te la casă! Tu nu faci niciodată gălăgie?”.

Teroare noaptea, soluții puține

Problemele cu vecinii gălăgioși sunt o constantă în cartierele aglomerate, însă în Florești, lucrurile par să fi scăpat de sub control. Cei afectați susțin că zgomotul infernal le fură somnul, iar copiii nu pot dormi, însă autoritățile par să ignore problema. „Este un nr de telefon, 112, pe Facebook nu rezolvi nimic”, a adăugat un alt locuitor, sugerând că singura soluție reală ar fi să contacteze poliția.

Unii comentatori au tratat situația cu umor, ironizând întreaga situație. „Florin Salam spune-i să nu mai sufere, să vină să se împace cu vecinul, să putem dormi”, a glumit o utilizatoare.

În timp ce unii locatari au încercat să își păstreze calmul, alții au fost mult mai critici, numind zona „ghetoul Florești” și comparând atmosfera cu o „țiganiadă”. 

Comentarii Facebook