Locuitorii unei străzi din Cluj circulă de ani buni în beznă! În zonă trăiesc multe familii cu copii: ,,Fără trotuare, fără iluminat public, fără nimic”


Clujenii care locuiesc pe strada Edgar Quinet, situată în capătul Mănășturului spre Colonia Făget se plâng că zona este un dezastru.

O clujeancă susține că oamenii nu au deloc vizibilitate pe străzi din cauza lipsei iluminatului public, lucru care face zona extrem de periculoasă, mai ales pentru copiii care locuiesc acolo. 

Odată cu venirea iernii, probleme apar și dimineața, înainte de răsăritul soarelui, atunci când părinții îi duc pe cei mici la școală.

De asemenea, aceasta menționează că situația este și mai gravă din cauza lipsei trotuarelor din zonă.

,,Așa se circula de 7 ani în această zonă, plină de copii care merg și vin de la școala cât e înca întuneric afara.

Fără trotuare fără iluminat public, fără nimic.”, a povestit o clujeancă care locuiește pe strada Edgar Quinet pentru Știri de Cluj. 

Nu este pentru prima dată când cei care locuiesc pe această stradă se plâng că iluminatul public lipsește, gropile și noroiul fac parte din peisaj, nu există trotuare, iar pietonii sunt nevoiți să își riște viața circulând pe stradă, printre mașini.

Partea Mănășturului uitată de administrația locală! Clujenii se plâng că nu au trotuare: „Suntem plătitori de impozite, nu e normal”

Foto: Strada Edgar Quinet dimineața la ora 6:45 


Comentarii Facebook