Duminica 8 Septembrie

Lucrările de la magistrala de apă din Grigorescu le scot peri albi clujenilor! Deșeurile menajere nu au fost ridicate de o săptămână


O clujeancă a cerut sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, după ce deșeurile menajere din proximitatea locuinței sale nu au fost ridicate de aproximativ o săptămână. 

Femeia susține că situația este generată de lucrările de la magistrala de apă de pe strada General Eremia Grigorescu, lucrări ce afectează accesul mașinilor de gunoi și fac imposibilă ridicarea deșeurilor. 

Clujeanca a lăsat să se înțeleagă că temperaturile ridicate din ultima vreme și deșeurile menajere neridicate de câteva zile bune au generat un miros greu de suportat. Aceasta i-a rugat pe reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca să găsească o soluție pentru a remedia problema. 

Buna ziua, Sunt domiciliată în Cluj-Napoca, pe str. g-ral Eremia Grigorescu, unde momentan se desfășoară lucrări la magistrala de apă. Problema este că accesul camioanelor de gunoi pe stradă este blocat, motiv pentru care gunoiul nu a fost deloc ridicat de aprox. o săptămână. Bănuiesc că nu este cazul să vă spun ce se întâmplă cu gunoiul menajer la temperaturile de afară... Vă rog să găsiți o soluție la problema antemenționată. Mulțumesc”, a semnalat clujeanca. 

Comentarii Facebook