Mai multe femei, hărțuite în parcarea din Piața Mihai Viteazul: „Muncitorii angajați pe bani publici se leagă de femei și fete tinere pe stradă”


O clujeancă a relatat că mai multe femei au fost hărțuite de muncitorii care derulează lucrări în parcarea publică din Piața Mihai Viteazul. Ea a afirmat că muncitorii fluieră femeile care trec prin zonă și scot sunete dezgustătoare, mimând un sărut. 

Clujeanca susține că până și câinii sunt agasați de muncitori și a relatat că nu este de acord ca banii pe care îi plătește pe taxe și impozite să ajungă la indivizi capabili să hărțuiască femei pe stradă. 

Muncitorii care lucrează la dale la parcarea stradală din Mihai Viteazul se distrează cu hărțuit femei și fete pe stradă când nu stau degeaba și se prefac că lucrează. Fluierat, sunete dezgustătoare de „sărut” și altele plus ațâțat și enervat de câini. Le-am dat ocazia să își ceară scuze pentru comportament înainte să depun plângere și li s-a părut amuzant. Și au mai comentat. Mi se pare inacceptabil că banii mei de taxe plătesc niște leneși care mai toată ziua au stat degeaba și se mai și leagă de femei și fete tinere pe strada. Cel mai tânăr din grup a fost singurul care nu a fost nesimțit. Hărțuirea stradală este interzisă prin lege ultima oară când am verificat.”, a relatat o femeie din Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook