Sambata 7 Septembrie

Mai multe mașini au rămas cu anvelopele tăiate pe un drum din Cluj: ,,Încercați pe cât posibil sa folosiți doar banda 2 când treceți pe acolo”


Mai mulți șoferi din Cluj au avut parte de o surpriză neplăcută în aceste zile. Aceștia s-au trezit cu anvelopele tăiate din cauza unui obiect desprins de la șinele de tren.

Mai exact, la trecerea de cale ferată din Jucu, o bucată din șinele de tren dezafectate crează probleme pentru șoferi. Mai mulți clujeni s-au plâns că anvelopele le-au fost tăiate după ce au trecut prin zona respectivă. 

Sensul de circulație pe care problema a fost semnalată este Gherla-Dej.

În încercarea de a informa și alți șoferi despre problemă, un clujean a publicat o imagine pe un grup destinat șoferilor din Cluj, pe o rețea de socializare.

,,Atenție! În Jucu, la trecerea de cale ferată, este ceva desprins din șinele acelea dezafectate, taie anvelopele,” a scris clujeanul.

,,Acolo nu circulă nici un tren...oare dece nu a astupat șinele?” a întrebat un utilizator.

,,Cu un proces verbal de la poliție, poze de la locul respectiv cu gropile, șinele în acest caz și dauna provocată poți depune plângere la primărie și la administratorul drumului sa te despăgubească,” a răspuns un șofer.

,,Din păcate sunt reparate de 2-3 ori pe an dar mai mult de 3-4 săptămâni în cel mai bun caz nu tine reparația... încercați pe cât posibil sa folosiți doar banda 2 când treceți pe acolo și cu viteza mai redusă,” a mai precizat un bărbat.


Comentarii Facebook