Vineri 20 Septembrie

Mai multe străzi din Apahida, fără curent. Distribuția electrică nu a anunțat clujenii/Dispeceratul spune că problema nu apare în sistem


Clujenii de pe mai multe străzi din Apahida au rămas astăzi, 28 august, fără curent electric. Distribuția electrică nu a anunțat în prealabil acest eveniment, mai mult decât atât, dispeceratul spune că nu există informații trecute în sistem despre o astfel de problemă.

Singurele străzi pe care au fost anunțate întreruperi sau probleme de curent în Apahida sunt: Bujorului, Iasomiei și Tineretului. Aceste străzi sunt menționate atât pe site-ul ,,Distribuție Energie" cât și de robotul care răspune la numărul de telefon al companiei. Conform acestora, problema pentru cele trei străzi se va rezolva la ora 16:48. 

Însă mai mulți clujeni au probleme privind curentul electric și pe alte străzi din Apahida, nu doar pe cele menționate anterior. Spre exemplu, potrivit cititorilor Știri de Cluj, și oamenii de pe străzile Libertății și Eroii Pascu nu au curent de mai bine de o oră. 

Pentru aceste situații, în acest moment, nu există un răspuns din partea companiei de distribuție pentru când se va remedia problema.

UPDATE: Ora 13:02 

Străzile pe care există probleme cu electricitatea au fost anunțate pe site-ul ,,Distribuție Energie." Lista completă este: str. Bujorului, Iasomiei și Tineretului (menționate anterior), str. Tineretului (sat Sânnicoară), str. Traian Vuia (sat Sânnicoară), str. Viitorului (sat Sânnicoară), str. Plopilor (sat Dezmir), str. Salcâmilor (sat Câmpănești). 

Potrivit site-ului, problemele pe străzile menționate urmează să fie rezolvat până la ora 17:41.

apahida-2.jpeg


Comentarii Facebook