Vineri 20 Septembrie

Mai multe străzi din Cluj-Napoca, în beznă! Clujenii se plâng că primesc lumină cu porția: „Avem probleme de câteva săptămâni”


Mai multe persoane din diferite cartiere ale municipiului Cluj-Napoca au reclamat faptul că iluminatul public fie funcționează cu întreruperi, fie nu funcționează deloc. Astfel, clujenii sunt nevoiți să circule pe străzile din municipiu în beznă sau să-și asigure singuri o sursă de lumină. 

În unele zone, cum ar fi pe strada Caransebeș, iluminatul public dă rateuri de peste două săptămâni. 

Doresc să sesizez faptul că de aproximativ două săptămâni (după o ploaie puternică) iluminatul public funcționează cu intermitente (uneori deloc) pe str. Caransebeș stâlpul din zona numerelor 1, 2 ,3, 4. Vă rog să trimiteți o echipă de intervenție pentru remedierea problemei semnalate.”, a reclamat un clujean. 

Situația este similară și pe străzile Andrei Șaguna, Tatra, Aurel Vlaicu și nu numai. 

Beznă totală pe toată strada Andrei Șaguna de cel puțin o săptămână. Nu funcționează lumina pe niciun stâlp.”, a semnalat o altă persoană. 

Sesizările au continuat:

Pe strada Tatra nr 4 avem probleme cu iluminatul stradal deja de câteva săptămâni. Au mai fost depuse sesizări în această direcție, nu s-a rezolvat nimic. Problema este că este beznă. Vă rog sa verificați. Mulțumesc mult!”;

Iluminat public nefuncțional de mai bine de o lună pe aleea Aurel Vlaicu spre Nirajului.”;

Iluminat public nefuncțional (din nou) pe str. Ion Ionescu de la Brad 12A-12D-13C. Vă rog să remediați, este beznă.”;

Iluminatul public de pe malul râului Someș nu funcționează corespunzător pe partea dinspre Mănăștur.”;

La intersecția străzilor Primăverii cu str. Almașului lampa led este stinsă”;

Iluminatul public defect în jumătate din Parcul Rozelor, ledurile de pe balustrada podului Rozelor de peste Someș, mai funcționează doar o porțiune. La fel situația și pe toată distanța falezei. Partea de faleză dinspre Parcul Rozelor beznă. Muncă de mântuială toată instalația electrică de pe faleza Someșului.”;

Pe str. Calea Mănăștur nr. 109 bloc g8 becurile din lateralul blocului 3 la număr sunt stinse”.

Comentarii Facebook