Duminica 8 Septembrie

Mai multe străzi din Cluj-Napoca vor rămâne fără apă din cauza unor avarii. Lista străzilor vizate


Compania de Apă Someş SA a transmis că mai multe străzi din Cluj-Napoca urmează să rămână fără apă din cauza unei avarii.

Aceștia au transmis că se fac eforturi pentru rezolvarea problemelor.

"În vederea efectuării unor lucrări de remediere AVARII la reţeaua publică de alimentare cu арă, care necesită intervenţie imediată, se ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE, după cum urmează:

Data efectuarii lucrarii: 24 Iulie 2024

Localitatea: CLUJ-NAPOCA

Strada/lista strazilor afectate:

  •  Str. Romulus Vuia între str. Vasile Carlova şi str. Tăietura Turcului; 
  • str. Vasile Carlova între str. Romulus Vuia si str. Ilarie Chendi; 
  • str. Ilarie Chendi;

Ora estimată pentru reluarea serviciului: 17:00

Localitatea: GHERLA

Strada/lista străzilor afectate:

  • Str. Primăverii; str. Gelu (partial);

Ora estimată pentru reluarea serviciului: 14:00

Ne cerem scuze pentru situaţia creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalităţi alternative de furnizare a apei. Apariţia unei AVARII pe reteaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută şi este însoţită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecinţă, în astfel de situaţii, anunţarea întreruperii furnizării apei poate fi ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Compania de Apa Somes S.A. face eforturi să anunţe cât mai operativ avariile în scopul înştiinţării utilizatorilor asupra zonei afectate ţi orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali", se arată în mesajul transmis de serviciul clienţi al Companiei de Apă Someş SA.


Comentarii Facebook