Sambata 28 Septembrie

Mai mulți elevi sunt acuzați că ,,fumează și fac mizerie” în fața unei biserici din Cluj, înaintea orelor: ,,Au în mod cert sub 14 ani”


Zi de zi, de luni până vineri, într-o parte a Bisericii Reformate 1 Matia, în jurul orelor 7:50, mai mulți elevi minori își petrec timpul, înainte de a intra la ore, stând și fumând, potrivit unui clujean. 

Acesta a sesizat autoritățile locale asupra faptului că niște elevi care au ,,în mod cert sub 14 ani”, pe lângă că stau și fumează în fața unei biserici, aruncă chiștoacele pe jos, făcând mizerie. 

Clujeanul a relatat întâmplarea în speranța că cineva urmează să implementeze niște măsuri care ar putea pune capăt acestui eveniment care nu face cinste orașului.

„Pe laterală Bisericii Reformate 1 Matia, în fiecare dimineață de luni până vineri, în jurul orelor 7:40 - 8:00, un grup mare de elevi (15-20 persoane), inclusiv copii care au în mod cert sub 14 ani (elevi de gimnaziu clasele 6-7) stau rezemați de zidul bisericii și fumează și fac mizerie (aruncă chiștoace) pe jos,” a sesizat un clujean.


Comentarii Facebook