Duminica 8 Septembrie

Mai mulți indivizi dubioși și-au găsit adăpost într-o pădurice din Cluj! Clujenii se tem pentru siguranța lor: Zona este plină de familii și copii mici


Clujenii care locuiesc pe o stradă din Mănăștur, reclamă că păduricea de lângă casele lor a devenit adăpost pentru persoane dubioase. Un clujean care locuiește în zonă susține că aceste persoane urlă frecvent și fac o gălăgie infernală, mai ales pe timpul nopții. Deși a încercat să le alunge singur clujeanul spune că nu a avut prea mult noroc, cerând astfel ajutorul autorităților. 

,,Posibil de ceva mai mult timp, deși personal doar mai recent am sesizat, o persoană sau un grup de persoane fără adăpost efectiv s-au stabilit în pădurea de lângă Edgar Quinet.

În noaptea de 7 iulie, urlau vizavi de blocuri chiar 2 astfel de persoane extrem de dubioase, și desi am încercat personal să le alung, acum în dimineața de 9 iulie constat că un individ sălășluiește în continuare în acel colț de pădure.

Asociația de proprietari nu a ridicat nicio sprânceană! Este extrem de deranjant pentru siguranța și liniștea publică de aici!  Zona este plină de familii și copii mici! Personal nu mi se pare normal așa ceva în 2024, și m-am saturat de indiferența  și pasivitatea oamenilor de aici. 

Vă rog inspectati și să interveniți ca acești oameni sa fie re-integrați în societate, și sa nu fie elemente potențial periculoase în capul cetățenilor!

Deseori îl vedem pe cel puțin unul din ei chiar și ziua în cartier, nu-l auzim doar noaptea pe întuneric sau dimineața la prima oră, este foarte usor de identificat, nu este niciun dubiu!”, a reclamt un clujean care locuiește în zonă.

Comentarii Facebook