Malurile Someșului, pline de nereguli! Clujenii cer explicații: „Dacă se știe că lucrarea s-a făcut de mântuială, de ce nu se intervine mai des?”


Tot mai mulți clujeni sunt nemulțumiți de felul în care arată malurile Someșului, în special în zona Parcului Rozelor. Oamenii susțin că, în mai multe locuri, sunt cabluri și tuburi ieșite din pământ care zona să arate precum un șantier. 

Pe malul Someșului sunt multe locuri în care cabluri și tuburi sunt ieșite din pământ... așa era în proiectul reamenajării malului? De ce firma care a făcut lucrările nu vine să remedieze situația? Și poate îl întrebați pe domnul Boc cum a făcut recepția la o asemenea lucrare?”, a semnalat un clujean. 

O altă problemă semnalată de clujeni se referă la faleza de lângă Podul Grigorescu care, în urma ploilor din ultima vreme, este acoperită de pământ și nămol. 

Pe faleză, lângă Podul Grigorescu, după ploaia puternică de acum 2 săptămâni, iar a curs pământ de pe mal; dacă se știe că lucrarea de reamenajare a malului s-a făcut de mântuială, de ce nu se curăță faleza după fiecare ploaie mai mare? Chiar trebuie făcute sesizări de fiecare dată?”, a reclamat o altă persoană.

De asemenea, oamenii au semnalat faptul că, în mai multe locuri, scândurile de la scări se desprind sau putrezesc. 

Pe malul Someșului sunt multe locuri în care scândurile de la scări sau de la trecerile de pe o pistă la alta nu au fost prinse bine... Poate se face ceva și în privința asta.”, susține un alt clujean. 

Comentarii Facebook