Duminica 22 Decembrie

”Mama ei e la perfuzii”. Ce a declarat tatăl Sorinei, tânăra găsită moartă pe un deal din Cluj


Sorina Borodi, tânăra din Cluj dată dispărută zilele tercute, a fost găsită fără suflate pe un deal din localitatea Gârbău. Sorina avea 26 de ani și suferea de depresie. 

Tatăl fetei, un respectat profesor de matematică din Cluj, a participat la căutări şi a sperat până în ultima clipă că îşi va găsi fiica în viaţă. 

Sorin Borodi: ”Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă. 

Din păcate, însă după aproape 48 de ore de la dispariţie, Sorina a fost găsită fără suflare. Era într-un loc izolat cu mai multe cutii de medicamente goale, răsfirate pe jos

Urma în acea zi în care a dispărut să ne înțelegem cum ne întâlnim. Întotdeauna spunea că e în regulă, că simte doar o stare de oboseală, dar că e în regulă. Maică să e într-o stare rea, acum e la perfuzii”. 

Tânăra a fost găsită pe un deal din localitatea Gârbău, întinsă pe jos cu medicamente în jurul ei.  

Nicolae Ones, voluntar: ”Probabil că dacă insistau mai mult ieri o găseau poate, cine ştie, intoxicată, nu moartă”. 

Sorina avea 26 de ani şi recent se logodise. Lucra în contabilitate pentru o mare companie de gaze, vorbea mai multe limbi străine şi se ocupa exclusiv de clienţi din Suedia.

Ce spun surse din anchetă despre cazul Sorinei, tânăra găsită fără suflare pe un câmp din Cluj/„Drum lin spre îngeri, fată cu ochi albaștri!”

Apropiaţii cred că divorţul părinţilor ei, din urmă cu un an, a fost un hop peste care nu ar fi putut să treacă. 

Lenke Iuhos - psiholog: ”Mintea umană este capabilă să facă aceste planuri, în momentul în care sunt nişte probleme de viaţă la care noi nu mai găsim soluţii. În momentul în care cineva ne declară o emoţie tristă, profundă, atunci să nu o ducem în zona de glumă sau în zona de nepăsare ”Lasă, că trece. Mai dormi. Ieşi afară”.

Depresia este considerată boala secolulul 21. Unul din zece români suferă de această boală, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dar numărul bolnavilor ar putea fi mult mai mare cred specialiştii pentru că mulţi nu cer niciodată ajutor. 

Sursa: Observatornews.ro

Comentarii Facebook