Vineri 27 Septembrie

Mămica unor elevi din Cluj, revoltată că nu poate intra cu mașina pe strada pietonală Iuliu Maniu: „Polițiștii nu ne înțeleg”



O mămică din Cluj-Napoca este revoltată că municipalitatea nu a găsit o soluție pentru copiii care învață pe strada pietonală Iuliu Maniu. 

Părinții duc o adevărată luptă în căutarea unui loc de parcare, iar accesul mașinilor este strict interzis pe strada Iuliu Maniu. 

Prin urmare, părinții nu mai știu cum să se împartă ca să-și ducă micuții la școală și să ajungă apoi și la locul de muncă. 

O mămică din Cluj-Napoca susține că polițiștii locali nu înțeleg situația unor părinți, iar ea trebuie să își lase unul dintre copiila o grădiniță de pe strada Iuliu Maniu, să-l ducă pe celălalt la Colegiul de Muzică, iar apoi să meargă la muncă. 

Vă rog să îmi spuneți cum îmi pot lăsa copilul la grădiniță pe str. Iuliu Maniu (precizez că pentru o perioadă sunt mamă singură cu doi copii), când pe str. Baba Novac și Eroilor extrem de rar găsești un loc de parcare, iar eu mai am încă o fetiță de lăsat în clasa pregătitoare la Colegiul de Muzică, și apoi am nevoie de mașină la lucru.

Vă rog să îmi dați o idee cum să procedez, că înțelegere din partea domnilor polițiști sau alternative de la dânșii nu am aflat. Dacă autobuzele școlare (care de fapt nu circulă pe str. Iuliu Maniu) au voie, de ce eu, ca părinte, nu am voie să traversez această stradă pentru a-mi lăsa copilul la grădiniță?”, este solicitarea mămicii.


Comentarii Facebook