Vineri 18 Octombrie

Marea a venit la Cluj, pe litoralul din Grigorescu, dar evenimentul i-a supărat pe mulți clujeni: „Deranj pentru locatari/Marea înghesuială”


Festivalul Vamos a la Playa, ajuns anul acesta la cea de-a șașea ediție, propune comunității clujene 10 zile în care aduce atmosfera mediteraneană pe plaja din cartierul Grigorescu. Deși intrarea este liberă, evenimentul nu a bucurat toată lumea.

Locatarii din zonă se plâng de gălăgia infernală și aglomerația creată lângă casele lor:

„Ce "bucuroși" sunt cei ce locuiesc în vecinătate… Românul nu se poate distra decât ascultand manele la maximum, frigând grătare și mici și țipând”;

„Deranj, zgomot pentru locatari”;

„Marea înghesuială”;

„Pe lângă gălăgie, locatarii din zonă nu mai au nici o șansă să parcheze acasă!!! Și-au mai și parcat pe zona verde dinspre capăt. Minunat”;

„Chiar mi-era dor de gălăgie…”.

Festivalul a debutat cu o petrecere vineri. Sâmbătă, participanții se pot înscrie și concura în prima etapă a Campionatului de Table, urmată de concertele lui Dean Klooge și Luna Amară.

Duminică, festivalul continuă cu finala Campionatului de Table și un atelier de reciclare creativă cu Adela Negustor. Seara va fi animată de DJ Bogdan Roșca și trupa Om la Lună. 

În zilele următoare, programul include concerte de la DJ Giulee, întâlniri cu iubitorii de munte, sesiuni de stretching și mobilitate, și muzică folk cu Ionuț Mangu. 

Săptămâna se va încheia cu spectacole de acrobație și flăcări, ateliere de pictură și colaj, și un grandios Closing Party cu Electroclown.

Comentarii Facebook