Duminica 8 Septembrie

Marșul Cluj Pride și Mitingul pentru Familie, organizate în aceeași zi la Cluj-Napoca


Sâmbătă, 15 iunie, în centrul Clujului vor fi organizate două evenimente. Membrii și simpatizanții comunității LGBTQ+ sunt așteptați începând cu ora 14 în Piața Unirii din Cluj-Napoca la Marșul Cluj Pride, iar de la ora 16 în Piața Avram Iancu, Asociația Comunitatea Identitară România organizează Mitingul pentru Familie.

„E momentul să ne pregătim să umplem Clujul cu bucurie și culori pentru Cluj Pride 2024! Între 10 și 16 iunie, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători diversitatea și dragostea în toate formele ei Într-o perioadă în care unii guvernanți refuză să recunoască și să protejeze persoanele LGBTQ+, societatea românească este pregătită pentru schimbare”, anunță organizatorii marșului Cluj Pride.

Tot sâmbătă, se organizează în Cluj-Napoca și Mitingul pentru Familie: „Evenimentul va fi pentru susținerea familiei naturale, formată din bărbat, femeie și copii. Vino în stradă alături de noi!

Apără-ți familia, apără-ți neamul, apără-ți copiii, apără principiil creștine! Spune NU căsătoriilor între sodomiți și spune NU propagandei sexo-marxiste, ce țintește minorii!”.

Comentarii Facebook