Mărturia sfâșietoare a adolescentului bătut din senin de un polițist din Ardeal: „M-a șocat că a recurs la așa ceva”


Un adolescent din Ardeal a fost bătut cu bestialitate de un polițist aflat în timpul liber. Tânărul de 18 ani își conducea prietena acasă cu mașina și a oprit într-o benzinărie ca să alimenteze. 

Nici prin cap nu i-a trecut ce avea să urmeze. Adolescentul susține că este încă în stare de șoc din cauza celor întâmplate duminică, 1 septembrie.

Conflictul a avut loc într-o benzinărie din orașul Cisnădie, județul Sibiu, unde polițistul și adolescentul intraseră ca să alimenteze. 

În timp ce aștepta la coadă, tânărul a fost lovit cu piciorul și cu pumnii de către polițist. 

Eu îmi duceam prietena acasă. Am vrut să alimentez la benzinărie și un individ, pe care nu îl cunosc, a frânat brusc înainte să intre în sens. Eu aveam prioritate.

Nu mi-am dat seama că l-am stânjenit în vreun fel. În fața mea mai era o mașină care alimenta și am oprit la distanță ca mai apoi să alimentez și eu. Omul cu platforma a oprit în paralel cu mine, s-a dat jos din mașină pe partea dreaptă și a sărit cu piciorul direct prin geamul meu, care era deschis, după care mi-a dat un pumn”, povestește adolescentul agresat, potrivit oradesibiu.ro.

Tânărul susține că urmează să facă toate demersurile pentru a se face dreptate. 

Din martie am permisul. Nu mă așteptam să mi se întâmple vreodată așa ceva. M-a șocat că el a recurs la așa ceva, mai ales că între timp am aflat că este polițist. Am scos certificat medico-legal și vom face toate demersurile pentru a se face dreptate”, a mai spus tânărul.

Șoferul autoutilitarei care l-a bătut pe adolescent este polițist în cadrul IPJ Sibiu. 

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Comentarii Facebook