Mașina Poliției Locale, parcată ilegal într-o intersecție din Cluj-Napoca: „Îi ridicam ștergătoarele. Când organul e mai presus de lege”


O mașină a Poliției Locale din Cluj-Napoca a fost parcată ilegal, la intersecția străzilor Cotită cu Ștefan Octavian Iosif.

În ciuda faptului că tocmai polițiștii locali sunt cei care ar trebui să-i identifice și să-i sancționeze pe șoferii care parchează ilegal în municipiu, tocmai ei au fost cei care s-au abătut de la prevederile legale. 

Imaginile cu mașina Poliției Locale au fost postate de un clujean pe rețelele de socializare. Bărbatul s-a întrebat dacă autoturismul parcat în colțul unei intersecții va fi ridicat de cineva. 

„Str. Cotită colț cu St. O. Iosif. Oare pe asta o ridică cineva? Ca să nu credem că ai lui Boc au mai multe drepturi.”, a scris clujeanul în descrierea fotografiilor. 

Comentariile internauților nu au întârziat să apară: 

„Dacă te pui tu, în 5 min sunt la mașină gardienii publici”;

„Păi sună la poliția locală și așteaptă”;

„Zi de zi stau acolo fără rușine”;

„Când organul e mai presus de lege”;

„Îi ridicam ștergătoarele și stăteam pe colț până veneau numai să văd cum se crizează că cine a îndrăznit”.

Potrivit prevederilor legale, parcarea vehiculelor este permisă numai în locurile special destinate acestui scop, semnalizate prin indicatoare sau marcaje. De asemenea,  oprirea se face la cel puţin 5 metri de colţul intersecţiei.

Comentarii Facebook