Vineri 18 Octombrie

Mersul pe contrasens e la modă în Cluj! Un șofer mergea ,,noaptea, ca hoții” pe Dorobanților, prin centrul orașului: ,,Tot eu primesc flashuri” - VIDEO


Un șofer aflat într-o mașină cu numere de Harghita a fost surprins, pe Calea Dorobanților, conducând pe contrasens, în data de 15 octombrie. 

Mai exact, un clujean care se deplasa regulamentar a avut o surpriză neplăcută, atunci când, circulând regulamentar, s-a trezit cu o mașină în față, care se deplasa pe contrasens. 

Deoarece pentru anumiți oameni nesimțirea nu are deloc limite, șoferul tupeist a început să îi dea ,,flash-uri” clujeanului, semnalându-i că, cel mai probabil, el credea că circulă regulamentar. 

Pentru a avertiza și alți șoferi cu privire la astfel de evenimente, bărbatul a publicat imaginile surprinse cu o cameră de bord, pe o rețea de socializare.

,,Noaptea, ca hoții - pe contrasenes pe Dorobanților și tot eu primesc flashuri. La ce specimene erau în mașină, e bine că am scăpat doar cu atât,” a scris clujeanul.

Utilizatorii au dezbătut imaginile în secțiunea de comentarii: 

,,Trimite filmarea la poliție, ăștia nu au ce cauta la volan”, a răspuns un bărbat. 

,,50m poți da cu spatele pe străzile cu sens unic, nu? Faptul că au încurcat spatele mașinii e altceva…”, a mai spus un clujean.


Comentarii Facebook