Mesaj VIDEO de la îndrăgitul actor clujean Florin Piersic, pentru fanii săi! Artistul este internat într-o clinică de recuperare: „M-ați recunoscut?”


După ce a trecut prin mai multe probleme medicale serioase, inclusiv o intervenție medicală, maestrul Florin Piersic le-a transmis un mesaj VIDEO fanilor săi direct din clinica de recuperare unde se află.

Îndrăgitul actor în vârstă de 88 de ani este internat la o clinică din Ilfov însă așteaptă cu nerăbdare să-și vadă susținătorii.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Pentru că nu pot să cred! Pentru că sunt o mie de Florin, în țara asta românească, și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar, nu l-ați uitat, pentru că, dacă l-ați fi uitat, eu nu vă vorbeam în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo! Și uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne, și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, dar o să plec și o să întâlnim și o să ne iubim”, a declarat artistul într-un mesaj video postat pe pagina clinicii la care este internat. 

Comentarii Facebook