Sambata 26 Octombrie

Mesajul sfâșietor al tânărului de 25 de ani din Cluj, înainte de a-și pune astăzi capăt zilelor: „Aveți grijă de voi!”


David Gabriel, un tânăr din Cluj-Napoca, și-a luat viața la doar 25 de ani, după ce a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Cu mai puțin de o oră înainte de tragicul incident, el a scris pe Facebook: „Aveți grijă de voi și de alegerile/deciziile luate! Fericire multă tuturor!”. Gestul său disperat a lăsat în urmă prieteni și cunoscuți îndurerați, care au umplut rețelele cu mesaje de condoleanțe și șoc. Unii dintre apropiați au spus că despărțirea de iubita sa ar fi fost unul dintre motivele care l-au împins la acest gest extrem, conform relatărilor celor apropiați, în timp ce alții vorbesc despre jocuri de noroc.

David Gabriel era angajat la o firmă de pază, la care participa ocazional la evenimente, ca agent de pază. Administratorul firmei a declarat pentru Știri de Cluj ca era un tânăr pozitiv, care voia să progreseze, dar că în ultimul timp, nu mai observase acest progres. 

„A fost doar la unele evenimente prezent, de aproximativ un an, ca agent de pază. Nu am știut să fi suferit de vreo boală, părea tot timpul zâmbitor, nu pot să spun că era o persoană  care discuta prea mult cu oamenii. Are și un frate care este încă la mine în firmă, dar nici de la fratele lui nu am auzit să fi avut vreo problemă. Relația lui cu noi a fost totdeauna normală, l-am văzut zâmbind. Nu prea se exterioriza, dar nici nu îl vedeam închis în el. N-am auzit să mai fi avut vreodată vreo altă tentativă de acest gen. De aceea, m-a șocat și pe mine  ceea ce s-a întâmplat. Mai demult vedeam că voia să progreseze, dar în ultimul timp nu am mai observat acest lucru”, a declarat pentru Știri de Cluj Lucian Tudor Bot, administratorul firmei de pază la care lucra ocazional ca agent de pază David Gabriel. 

Vă reamintim că incidentul a fost raportat în data de 21 octombrie, în jurul orei 15:15. Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată că un bărbat a căzut de la un etaj al unui bloc din oraș. La fața locului, autoritățile au stabilit că este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca.

Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să-l resusciteze, însă, din păcate, toate eforturile au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica împrejurările exacte ale acestui incident tragic, cercetările desfășurându-se sub suspiciunea infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Screenshot 2024-10-21 211028.png

Screenshot 2024-10-21 211047.png

Comentarii Facebook