Miercuri 18 Septembrie

Mesajul unui clujean pentru șoferii care fac gălăgie în apropierea unei clinici: ,,Mulți dintre voi nu ați adormit un copil în viața voastră”


Zgomotul făcut de motoarele turate și muzica dată la volum maxim deranjează și enervează mai mulți clujeni. 

Însă de această dată, un clujean a scris un mesaj pe o rețea de socializare în speranța că șoferii vor înțelege care este situația pe strada Paris, acolo unde se află o maternitate. 

Pe lângă sunetele ambulanțelor și ale poliției care circulă cu girofarurile pornite, clujeanul speră ca măcar șoferii să renunțe la muzica ascultată cu volumul tare și claxoanele care nu sunt necesare.

,,Șoferii care ajung pe str. Paris, în apropierea Clinicii Stanca, vă rog, lăsați muzica mai încet și renunțați la claxonatul inutil. Poate mulți dintre voi nu ați adormit un copil în viața voastră, dar în clădire sunt saloane cu mămici și nou-născuți. Ne ajung sunetele ambulanțelor și ale poliției care trec cu sirenele pornite. Măcar aveți bunul simț să nu mai turați motoarele, să nu dați muzica la maxim și să nu claxonați, pentru că se sperie bebelușii și tot mamele trebuie să îi adoarmă.

Vă rog! Găsiți-vă bunul simț și folosiți-l! (Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte)” a comentat clujeanul.


Comentarii Facebook