Metoda ,,inedită” prin care un clujean a încercat să prindă o mașină de ocazie. Și-a pus viața în pericol și a blocat traficul pe ambele benzi - VIDEO


Un bărbat care voia să ajungă din comuna clujeană Cășeiu până în localitatea Coplean a pus la cale un plan, după ce a observat că niciunul dintre șoferii care treceau pe lângă el nu se oprea să-l ia la ocazie. 

Bărbatul a decis, duminică după amiază,  să se întindă pe jos, char în mijlocul drumului, sperând că-i va îndupleca pe șoferi să-l ia cu ei până la locul dorit, informează dejeanul.ro.

Clujeanul a stat liniștit pe spate pe Drumul Național 1C și a așteptat venirea unui șofer. Dorința i s-a împlinit și șoferul a coborât, să verifice cel mai probabil dacă bărbatul se simte bine.

Au trecut minute bune în care șoferul dar și alte persoane ajunse la fața locului au încercat să-l convingă pe bărbat să se ridice. Într-un final acesta a acceptat, după ce un șofer l-a asigurat că îl va duce până în următoarea localitate, totul spre fericirea celorlalți participanți la trafic de pe ambele benzi, unde se formaseră deja coloane.

Menționăm că între localiățile Cășeiu și Coplean sunt mai puțin de 3 kilometri.

Comentarii Facebook