Mii de studenți și părinți au participat la Festivitatea de absolvire a celei mai mari facultăți din Romania, FSEGA UBB Cluj FOTO VIDEO


Mii de oameni au participat la festivitatea de absolvire a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) de la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), care a avut loc la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost marcat de un spectacol impresionant de muzică și lumini, la care au luat parte profesori, absolvenți și rudele acestora, celebrând împreună finalizarea studiilor de licență și masterat.

FSEGA, cea mai mare facultate din România și una dintre cele mai bine poziționate în domeniul său în clasamente internaționale, a înregistrat peste 8.600 de studenți în anul universitar 2023-2024. Instituția se mândrește cu 202 cadre didactice titulare și peste 170 de cadre asociate, multe dintre acestea având colaborări internaționale importante.​ 

La ceremonie a participat și Garda Alba Carolina, tradițională la gala de absolvire a FSEGA, adăugând o notă festivă și simbolică evenimentului.

În acest context, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor continuă să se distingă prin inovație și excelență în educație și cercetare, oferind programe diverse la nivel de licență și masterat, inclusiv în limbi străine​.

fsega1.JPG

fsega3.JPG

fsega4.JPG

fsega2.JPG

Comentarii Facebook