Vineri 18 Octombrie

Milionarul clujean Adrian Marțian susține că răpirea copiilor lui a fost ,,la comanda mamei”. Cei mici au ajuns într-un centru de plasament - VIDEO


Afaceristul clujean Adrian Marțian a fost adus în România, fiind localizat și reținut ieri, în Serbia.

Milionarul se afla alături de cei 3 copii, aceștia fiind dați în urmărire internațională, după ce au dispărut luni, 14 octombrie.

Autoritățile sârbe susțin că există suspiciuni rezonabile că Adrian Marțian și-ar fi răpit copiii în vârstă de 8, 9 și 11 ani și i-a adus ilegal în Serbia.

În schimb milionarul se apără și spune că și-a recuperat copiii de la ,,răpitori”, după ce mama lor ar fi comandat ca aceștia să fie luați. Afaceristul susține că acești indivizi ar fi fost responsabili și de trecerea copiilor peste granița României.

Milionarul a declarat că „nu îi cunoaște” pe răpitori și că indivizii erau străini, iar el a comunicat cu ei în italiană, potrivit antena3.ro.

De asemenea, acesta susține că cei mici i-ar fi fost încredințați de răpitori, din motive care țin de nerespectarea unei înțelegeri de către persoana care a comandat răpirea.

„Nu comentez... fiecare poate să spună ce vrea. Eu nu voiam să plec nicăieri, dar ce voiați? Să îi abandonez pe copiii mei? Nu voiam să plec nicăieri.

Dumneavoastră știți foarte bine poziția mea față de autorități, de ce s-a ajuns aici cu copiii, din cauza unor nedreptăți... Pentru copii, nu pentru mine. Eu sunt tatăl lor...”,a  declarat Marțian, vineri dimineața.

În schimb, fiul cel cel mare al afaceristului, dintr-o altă căsătorie, crede că totul ar fi fost orchestrat chiar de Adrian Marțian, pentru că își dorea copiii cu orice preț. 

Amintim că custodia celor 3 copii este la mamă, tatăl având un ordin de restricție. Copiii și-au exprimat însă dorința de a rămâne cu milionarul. Înainte de răpire aceștia locuiau cu bona lor.

Adrian Marțian urmează să fie audiat la Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara iar .Antonio, Rania şi Raisa au ajuns, în regim de urgență într-un centru de plasament din Hunedoara.

Ancheta polițiștilor va dezvălui cu adevărat ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul celor 3 copii.

Milionarul clujean Adrian Marțian a fost găsit în Serbia, alături de cei 3 copii. Cum ar fi reușit să-i treacă granița


Comentarii Facebook